Du er her: Forsiden / ...Sentralbanksjefen møtte forbundsstyret

Sentralbanksjefen møtte forbundsstyret

22. nov 2011 16:27

Sentralbanksjef Øystein Olsen møtte tirsdag forbundsstyret i Fellesforbundet på Thorbjørnrud Hotell på Jevnaker. Banksjefen innledet og fikk flere spørsmål og synspunkter tilbake.

Det nyvalgte forbundsstyre har vært samlet på Thorbjørnrud hvor de blant annet har behandlet forslagene til tariffoppgjøret 2012. Budsjett, bemanning og forbundsstyrets arbeidsform har også vært blant temaene på møtet. Sentralbanksjef Øystein Olsen innledet om den økonomiske situasjonen, etterfulgt av debatt og synspunkter.

Det er tradisjon for at forbundsstyret møtes på Thorbjørnrud for en bredere diskusjon om kommende års virksomhet. På bildet to av medlemmene i forbundsstyret som fikk en prat med sentralbanksjefen, Elisabeth Sollie og Stein Tore Sebergsen.

Se lysarkene til sentralbanksjefen

Publisert: 22. november 2011 16:27, Sist oppdatert: 22. november 2011 16:33