Bransjekonferanse Havn og Spedisjon

15.09.2020 - 16.09.2020

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Bransjekonferanse Havn og Spedisjon avholdes på Gardermoen 15.-16. september 2020.

På denne bransjekonferansen vil vi gå igjennom årets lønnsoppgjør, og hva dette betyr for bransjene.

Fellesforbundet dekker reiseutgifter og opphold på Quality Hotel & Congress Gardermoen.

Informasjon om bestilling av flybilletter vil bli sendt ut sammen med opptaksbrev etter at påmeldingsfristen har gått ut. Minner allikevel om at bruk av egen bil og taxi må avklares med forbundet på forhånd, det vil komme mer informasjon om dette.

Målgruppe:

Målgruppe for denne konferansen er tillitsvalgte i bedrifter som følger Spedisjons, Schenker og Havneoverenskomsten

Tema:

Det endelige programmet er enda ikke klart, men følgende tema vil være hovedtema:

• Tariffoppgjøret 2020
  • Hva sier avtalene nå

Program:

Program for konferansen vil bli sendt ut til påmeldte.

Spørsmål:

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med Bjørn-Anders Jonassen, mob. 92012514 eller bjorn.anders.jonassen@fellesforbundet.no

For spørsmål om påmelding, ta kontakt kurs@fellesforbundet.no

Påmeldingsfristen er 4. august

Fyll ut skjema