Faglig Tillitsvalgt 2 - ADK Midt-Norge

07.12.2020 - 10.12.2020

kl. 10.00 - 14.00

Legg til i kalender

Målgruppe: Medlemmer og tillitsvalgte i Fellesforbundet i Møre og Romsdal og Trøndelag som har fullført Faglig Tillitsvalgt Modul 1. Medlemmer fra andre deler av landet kan søke, men det er medlemmer i Midt-Norge som vil bli prioritert. Innhold: FTV 2 gir kunnskap om forhandlingsteknikker, både teori og praksis, innføring i hvordan skrive protokoller etter forhandlingsmøter, samt bedriftsøkonomi.

Kurspris:

Tapt arbeidsfortjeneste:
For de som ikke får dette dekket av egen arbeidsgiver gis det stipend etter AOF sine satser, for tiden kr 152/time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres fra arbeidsgiver.

Reisekostnader:
dekkes etter AOF sine satser, for tiden kr 3/Km, eller etter offentlig kommunikasjon
Passasjertillegg er for tiden kr 0,50/Km

Påmelding:

Faglig Tillitsvalgt 2 - ADK Midt-Norge

Meld deg på allerede i dag!

Klikk her for påmelding!