Miljø og Gjenvinning

02.12.2020 - 03.12.2020

kl. 11.00 - 15.00

Legg til i kalender

Vi inviterer til Miljø og Gjenvinning 2.-3. desember 2020 på Gardermoen.

Kurset er gratis for medlemmer og tillitsvalgte.

Målgruppe:

Medlemmer og tillitsvalgte som arbeider innenfor Miljø og Gjenvinning og har enten avtalen Miljøbedrifter i Norge (NHO/NI) eller Miljøvirksomheter (MEF) i bedriften.

Tema:

• Kurset vil ta for seg overnevnte tariffavtaler, med endringer etter årets tariffoppgjør.
  • Gjennomgang av hva endringene betyr for medlemmene, samt en bred diskusjon om resten av avtalens innhold vedørende lønn og arbeidstid.
  • Det vil også bli satt av tid til å diskutere verving og vedlikehold av medlemmer i bransjen.

Alle søkere må be om tapt arbeidsfortjeneste hos sin arbeidsgiver. For de som ikke får dekket tapt arbeidsforjenste av arbeidsgiver må ha med bekreftelse på tapet fra arbeidsgiver, for å få stipend fra AOF. Skjema og bekreftelse tilsendes den enkelte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Reisekostnader dekkes av Fellesforbundet, også dette vil det komme nødvendige opplysninger om pr. e-post.

Påmeldingsfrist er onsdag 23. september.

Det er 10 plasser på kurset og først til mølla prinsippet som gjelder, så nøl ikke, meld deg på i dag.

Spørsmål:

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med Ole Einar Adamsrød, ole.einar.adamsrod@fellesforbundet.no eller mob. 926 35 335

For spørsmål om påmelding, ta kontakt kurs@fellesforbundet.no

Fyll ut skjema

Meld deg på her!