Tariffkurs Oljeavtalen

kl. 11.00 - 15.00

Legg til i kalender

Vi inviterer til tariffkurs Oljeavtalen på Gardermoen 12.-13. november 2020

Kurset er gratis for medlemmer og tillitsvalgte.

Målgruppe:

• Medlemmer og tillitsvalgte som arbeider har oljeavtalene med henholdsvis Norsk Industri eller Virke i bedriften.
  • Ansatte på Oljedepoter - fueling personell på flyplasser, ansatte på olje/drivstofflager, og lager som distribuerer olje og oljerelaterte produkter, samt sjåfører som er ansatt i selskaper som bare driver med transport av olje, drivstoff og brensel.

Tema:

• Kurset vil ta for seg overnevnte tariffavtaler, med endringer etter årets tariffoppgjør.
  • Gjennomgang av hva endringene betyr for medlemmene, samt en bred diskusjon om resten av avtalens innhold vedørende lønn og arbeidstid.
  • Det vil også bli satt av tid til å diskutere verving og vedlikehold av medlemmer i bransjen.

Alle søkere må be om tapt arbeidsfortjeneste hos sin arbeidsgiver. De som ikke får dekket tapt arbeidsfortjeneste av arbeidsgiver, må ha med bekreftelse på tapet fra arbeidsgiver for å få stipend fra AOF. Skjema og bekreftelse tilsendes den enkelte etter at påmeldingsfristen har gått ut.

Reisekostnader dekkes av Fellesforbundet, informasjon om dette vil bli tilsendt pr. e-post.

Påmeldingsfrist er onsdag 2 september.

Det er 10 plasser på kurset og først til mølla prinsippet som gjelder, ikke nøl, meld deg på i dag.

Spørsmål:

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med Ole Einar Adamsrød, ole.einar.adamsrod@fellesforbundet.no eller mob. 926 35 335

For spørsmål om påmelding, ta kontakt kurs@fellesforbundet.no

Fyll ut skjema!

Meld deg på her!