Bransjekonferanse Bil

15.11.2021 - 16.11.2021

kl. 11.00 - 13.00

Legg til i kalender

Tariff- /bransjeråd Bil inviterer tillitsvalgte i bilbransjen til bransjekonferanse på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, 15. – 16. november 2021. Representanter fra avdelinger i Fellesforbundet som jobber opp mot bilbransjen kan også søke.

På denne bransjekonferansen vil vi blant annet gå igjennom Tariffoppgjøret 2022 og i tillegg oppgjøret 2020, herunder erfaringer med nye bestemmelser osv.

Tema:

Hovedoppgjøret 2022:

- Vertikalisering – tariffoppgjøret 2022
- Fagskole og videreutdanning i bilbransjen
- Reformert AFP
- Rekruttering
- Likestilling inn i overenskomsten etter tariffoppgjøret i 2020

Målgruppe:

Tillitsvalgte i bilbransjen. Representanter fra avdelinger i Fellesforbundet som jobber opp mot bilbransjen kan også søke.

Program:

Program sendes ut til deltakerne etter påmeldingsfristen.

Påmelding:

Påmeldingsfristen er 25.oktober

Informasjon om bestilling av flybilletter vil bli sendt ut sammen med opptaksbrev etter at påmeldingsfristen har gått ut. Minner allikevel om at bruk av egen bil og taxi må avklares med forbundet på forhånd- du kan svare på spørsmål om dette ved påmelding.

Spørsmål:

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med Kim Kalsås-Carlsen, 92266543, e-post

For spørsmål om påmelding, ta kontakt pr. e-post

Påmelding!

Fyll ut skjema