Bransjekonferanse VTA

13.09.2021 - 14.09.2021

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Vi inviterer til Konferanse for VTA-overenskomsten , 13. – 14. september 2021, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Informasjon om bestilling av flybilletter vil bli sendt ut sammen med opptaksbrev etter at påmeldingsfristen har gått ut. Minner allikevel om at bruk av egen bil og taxi må avklares med forbundet på forhånd, du kan svare på spørsmål om dette ved påmelding.

Fellesforbundet dekker reiseutgifter og opphold på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Målgruppe:

Målgruppe for denne konferansen er tillitsvalgte og ansatte i VTA-bedrifter og ansatte i avdelinger som arbeider med organisering av VTA-ansatte.

Tema:

Det endelige programmet er enda ikke klart, men følgende tema vil være hovedtema:

• Lokale forhandlinger
  • Klubbarbeid
  • Tiltakspolitikk/situasjonen i bransjen
  • Tariffoppgjøret

Program:

Program for konferansen vil bli sendt ut til påmeldte.

Påmelding:

Påmeldingsfristen er 2. august

Spørsmål:

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med Cathrine H. Ulvøy, 926 38 241 eller cathrine.ulvoy@fellesforbundet.no

For spørsmål om påmelding, ta kontakt kurs@fellesforbundet.no

Fyll ut skjema

Meld deg på her!