Faglig Tillitsvalgt 1 - Trøndelag, Møre og Romsdal

13.04.2021 - 16.04.2021

kl. 10.00 - 14.00

Legg til i kalender

Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i Fellesforbundet i Trøndelag, Møre og Romsdal Innhold: Kurset tar for seg Arbeidsmiljøloven, Hovedavtalen, rettigheter og plikter som tillitsvalgt og Fellesforbundet som organisasjon. Kurset gir innblikk i rettskilder og annen relevant kunnskap som er nyttig for deg som tillitsvalgt og i møteledelse. Det vil bli kort info fra LO favør og ungdomsarbeidet i Fellesforbundet.

Tapt arbeidsfortjeneste:

Søk arbeidsgiver om permisjon med lønn. For de som ikke får dette dekket lønn av egen arbeidsgiver kan det gis stipend etter AOF sine satser, for tiden kr 157/time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres fra arbeidsgiver.

Reisekostnader:

Dekkes etter AOF sine satser, for tiden kr 3/Km, eller etter offentlig kommunikasjon

Passasjertillegg er for tiden kr 0,50/Km

Link påmelding:https://www.aof.no/moreogromsdal/medlem-og-tillitsvalgt/ff---ftv-1/367614/kurs

Spørsmål om kurset: Knut Erik Brevik knut.erik.brevik@fellesforbundet.org

tlf: 95104392

Frist påmelding: 13. mars 2021

Meld deg på allerede i dag!

Påmeldingsfrist 13. mars 2021

Påmelding her!