Faglig Tillitsvalgt 1 - Trøndelag, Møre og Romsdal

27.09.2021 - 30.09.2021

kl. 10.00 - 14.00

Legg til i kalender

Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i Fellesforbundet i Trøndelag, Møre og Romsdal

Innhold:

Kurset tar for seg Arbeidsmiljøloven, Hovedavtalen, rettigheter og plikter som tillitsvalgt og Fellesforbundet som organisasjon. Kurset gir innblikk i rettskilder og annen relevant kunnskap som er nyttig for deg som tillitsvalgt og i møteledelse.

Det vil bli kort info fra LO favør og ungdomsarbeidet i Fellesforbundet.

Tapt arbeidsfortjeneste:

Søk arbeidsgiver om permisjon med lønn. For de som ikke får dette dekket lønn av egen arbeidsgiver kan det gis stipend etter AOF sine satser, for tiden kr 157/time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres fra arbeidsgiver.

Reisekostnader:

Dekkes etter AOF sine satser, for tiden kr 3/Km, eller etter offentlig kommunikasjon

Passasjertillegg er for tiden kr 0,50/Km

Spørsmål om kurset: Cecilie Søllesvik: cecilie.sollesvik@fellesforbundet.org mobil 48 03 31 55

Frist påmelding: 12. august 2021

Link påmelding: https://www.aof.no/moreogromsdal/medlem-og-tillitsvalgt/fellesforbundet---faglig-tillitsvalgt-modul-1---lover-og-avtaler-(ftv-1)/369415/kurs

Meld deg kurset på allerede i dag!

Påmeldingsfrist 12. august 2021

Påmelding her!