Faglig tillitsvalgt 2 - Trøndelag, Møre og Romsdal

29.11.2021 - 02.12.2021

kl. 10.00 - 13.00

Legg til i kalender

Målgruppe: Medlemmer og tillitsvalgte i Fellesforbundet i Møre og Romsdal og Trøndelag som har fullført Faglig Tillitsvalgt Modul 1. Medlemmer fra andre deler av landet kan søke, men det er medlemmer i Midt-Norge som vil bli prioritert.

Innhold:

Faglig tillitsvalgt 2 gir kunnskap om forhandlingsteknikker, både teori og praksis, innføring i hvordan skrive protokoller etter forhandlingsmøter, samt bedriftsøkonomi.

Kostnader:

Kurset er gratis for medlemmer

Tapt arbeidsfortjeneste:

Alle søkere må be om tapt arbeidsfortjeneste hos sin arbeidsgiver. For de som ikke får dette dekket av arbeidsgiver, gis det et stipend på kr 157/time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres

Reisekostnader:

Dekkes etter AOF sine satser, for tiden kr 3/km, eller etter offentlig kommunikasjon

Passasjertillegg er for tiden kr 0,50/km

Det er mulig å søke om stønad til barnepass ta kontakt med AOF Norge.

Kontaktperson: May-Brit Adolfsen, AOF Norge, may-brit.adolfsen@aof.no, tlf 912 42 097 eller Sølvi Lid, AOF Norge, solvi.lid@aof.no, tlf 928 31 560.

Frist påmelding: 29. oktober 2021

Link påmelding:

Meld deg på kurset allerede i dag!

Påmeldingsfrist 29. oktober 2021

Påmelding her!