Faglig tillitsvalgt 3 - Trøndelag, Møre og Romsdal

19.10.2021 - 22.10.2021

kl. 09.00 - 15.00

Legg til i kalender

Målgruppe: Tillitsvalgte. Medlemmer kan også søke. Bør ha gjennomført Faglig tillitsvalgt1 og 2, eller tilsvarende. Ta kontakt med din avdeling hvis spørsmål angående dette.

Innhold:

Deltakerne skal vite fagbevegelsens grunnleggende historie og ideologi.

Deltakerne skal kunne skrive et innlegg/appell de skal kunne ta ordet i en forsamling, de skal lære å disponere tildelt tid på talerstol.

Deltakerne skal vite hvordan man når ut til media og hvordan de skal reagere når media vil ha tak i dem.

Deltakerne skal kunne redegjøre for forbundets fagligpolitiske standpunkt.

Deltakerne skal gjøres kjent med begrepet «hersketeknikker» og skal få tips til hvordan de skal motvirke disse.

Kostnader:

Kurset er gratis for medlemmene

Tapt arbeidsfortjeneste:

Alle søkere må be om tapt arbeidsfortjeneste hos sin arbeidsgiver. For de som ikke får dette dekket av arbeidsgiver, gis det et stipend på kr 157/time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres

Reisekostnader:

Dekkes etter AOF sine satser, for tiden kr 3/km, eller etter offentlig kommunikasjon

Passasjertillegg er for tiden kr 0,50/km

Det er mulig å søke om stønad til barnepass ta kontakt med AOF Norge.

Kontaktperson: May-Brit Adolfsen, AOF Norge, may-brit.adolfsen@aof.no, tlf 912 42 097 eller Sølvi Lid, AOF Norge, solvi.lid@aof.no, tlf 928 31 560.

Frist påmelding: 20. september 2021

Link påmelding:  Fellesforbundet påmelding

Meld deg på allerede i dag!

Frist påmelding 20. september 2021

Påmelding her!