Faglig Tillitsvalgt III

08.11.2021 - 11.11.2021

kl. 10.00 - 17.00

Legg til i kalender

Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer med interesse for faglig/politisk arbeid. Deltakere som har gjennomført Fellesforbundets grunnopplæring FTV 1 og FTV 2 eller tilsvarende vil bli prioritert.

Innhold:

Kursdeltakerne skal få god kunnskap om fagbevegelsens historie frem til i dag. Hva som har vært viktige milepæler og hva som måtte til for å få gjennomslag for endringer i arbeidslivet.

Kunne sette opp medlemsmøter, ta aktivt del i lokalpolitikken og påvirke politikerne.

Det er meningen og gi kursdeltakerne handlingskompetanse til å jobbe aktivt fagligpolitisk, ta del i debatter og møte pressen på arbeidsplassen.

Tidspunkt: 8.-11. november 2021. Start kl. 10.00 på dag 1. og avsluttes kl. 17.00 dag 4.

Påmeldingsfrist er satt til 18. oktober.

Ved spørsmål om kurset kan dette rettes til Jan Wiggo Hageløkken på mobil: 934 46 540 eller e-post: jan.wiggo.hagelokken@fellesforbundet.org.

Tapt arbeidsfortjeneste og kjøring dekkes etter AOF sine satser.

Meld deg på Kurset!

Påmeldingsfrist 18. oktober