Fellesforbundet -Introkurs

02.03.2021 -

kl. 09.00 -

Legg til i kalender

Kursinnhold               Ny i Fellesforbundet – Fellesforbundets oppbygning - Lover/avtaler – Tillitsvalgts rollen - Medlemsfordeler – Fellesforbundets kurstilbud.

Etter kursets slutt skal deltakerne kjenne til Fellesforbundets oppbygning. Deltakerne skal kjenne til forskjellene på lover og avtaler som brukes i arbeidslivet, kjenne til de medlemsfordelene som følger ved å være organisert og ha en tariffavtale. Deltakere skal bevisstgjøres rollen de har som medlemmer eller tillitsvalgte, og få inngående kunnskap om hvordan tillitsvalgtsopplæringen er bygget opp i Fellesforbundet.

Kostnader
Alle søkere må be om tapt arbeidsfortjeneste hos sin arbeidsgiver. For de som ikke får dette dekket av arbeidsgiver, gis det et stipend på kr 157/time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres.
Reisekostnader dekkes etter AOFs satser som er: kr 3/km, eller etter offentlig kommunikasjon.
Passasjertillegget er for tiden kr 0,50/km.

Det er mulig å søke om stønad til barnepass. Ta kontakt med AOF Norge.
Kontaktperson: Sunniva Mæland, AOF Norge: sunniva.maeland@aof.no; 947 85 669