Konferanse Grossist

03.03.2021 - 05.03.2021

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Vi inviterer til Konferanse for Grossistavtalene.

På denne konferansen vil vi gå i gjennom årets lønnsoppgjør, og hva dette betyr for bransjen.

Fellesforbundet dekker reiseutgifter og opphold på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Informasjon om bestilling av flybilletter vil bli sendt ut sammen med opptaksbrev etter at påmeldingsfristen har gått ut. Minner allikevel om at bruk av egen bil og taxi må avklares med forbundet på forhånd, det vil komme mer informasjon om dette.

Målgruppe:

Målgruppe for denne konferansen er tillitsvalgte i bedrifter som følger Grossistavtalene med Virke eller NHO.

Tema:

Det endelige programmet er enda ikke klart, men følgende tema vil være hovedtema:

• Tariffoppgjøret 2020
  • Hva sier avtalene nå

Program:

Program for konferansen vil bli sendt ut til påmeldte.

Påmelding:

Påmeldingsfristen er 3.februar

Spørsmål:

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med Bjørn-Anders Jonassen, tlf: 92012514 eller e-post

For spørsmål om påmelding, ta kontakt pr. e-post

Fyll ut skjema!

Meld deg på her!