Konferanse

15.11.2021 - 17.11.2021

kl. 16.00 - 14.00

Legg til i kalender

Fellesforbundet inviterer til Lærlingkonferanse 15.-17. november. Konferansen avholdes på Sørmarka hotell.  Fellesforbundet er det forbundet som organiserer flest lærefag. Det er viktig å satse på lærlinger for å sikre rekruttering til forbundet og til fagene som vi organiserer.

Konferansen arrangeres i samarbeid med AOF Norge.

Hvem passer kurset for?

Alle som er lærlinger og organisert i Fellesforbundet. Ingen krav til forkunnskaper.

Lærlingkonferansen koster ingenting å være med på for medlemmer. Reise/overnatting og tapt arbeidsfortjeneste dekkes.

Vi har mange spennende temaer på plakaten:

-  Hva er Fellesforbundet og LO
-  Dine rettigheter som lærling
-  Hva gjør Fellesforbundet for lærlinger
-  Hvordan kan statusen og kvalitet heves innenfor yrkesfagene

Påmelding:

Påmeldingsfristen er 20. september.

Vi minner om at vi kun har 40 plasser, og det vil bli gjort et uttak av deltakere etter fristens utløp. Du vil derfor motta en tilbakemelding  på om du er tatt opp som deltaker til konferansen, etter fristens utløp.

Spørsmål om konferansen?

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med ungdomssekretær Joakim Hagen mob. 936 73 157, e-post

For spørsmål om påmelding, send e-post

Påmelding!