LOs felles ungdomskurs - Trøndelag, Møre og Romsdal

05.11.2021 - 07.11.2021

kl. 16.00 - 15.00

Legg til i kalender

Målgruppe: Medlemmer under til 30 år, gjerne nye medlemmer. Innhold: Er du under 30 år og medlem av Fellesforbundet? Ønsker du å vite mer om hva Fellesforbundet jobber med for deg som medlem? Har du lyst til å vite mer om hvordan du som medlem kan påvirke forbundet? Da er dette kurset for deg!

Kurset er for alle unge i LO sine forbund. Det vil bli en lærerik og hyggelig helg med mye sosial aktivitet. Kurset vil gi deg en grunnleggende innsikt i hvordan forbundet er bygd opp, og hvordan forbundets forskjellige deler arbeider. I tillegg får du informasjon om LO Favør.

Kostnader:

Kurset er gratis for medlemmene.

Tapt arbeidsfortjeneste

Alle søkere må be om tapt arbeidsfortjeneste hos sin arbeidsgiver. For de som ikke får dette dekket av arbeidsgiver, gis det et stipend på kr 157/time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres

Reisekostnader

Dekkes etter AOFs satser som er: kr 3/km, eller etter offentlig kommunikasjon. Passasjertillegget er for tiden kr 0,50/km

Det er mulig å søke om stønad til barnepass ta kontakt med AOF Norge.

Kontaktperson: May-Brit Adolfsen, AOF Norge, may-brit.adolfsen@aof.no, tlf 912 42 097 eller Sølvi Lid, AOF Norge, solvi.lid@aof.no, tlf 928 31 560

Påmeldingsfrist: 28. september 2021

Link påmelding: Fellesforbundet påmelding

Meld deg på kurset allerede i dag!

Påmeldingsfrist 28. september 2021

Påmelding her!