Konferanse

25.05.2023 - 26.05.2023

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Tariff- /bransjeråd Bil inviterer tillitsvalgte i bilbransjen til bransjekonferanse på Quality Airport Hotel Gardermoen.

Informasjon om bestilling av flybilletter vil bli sendt ut sammen med opptaksbrev etter at påmeldingsfristen har gått ut. Minner allikevel om at bruk av egen bil og taxi må avklares med forbundet på forhånd- du kan svare på spørsmål om dette ved påmelding.

Praktisk informasjon:

• Fellesforbundet dekker reiseutgifter og oppholdet på hotellet (hotellrom bookes av Fellesforbundet for alle deltakere).
  • Fellesforbundet dekker tapt arbeidsfortjeneste
  • Det benyttes elektronisk reiseregning på kurset/konferansen (informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne)

Målgruppe:

Tillitsvalgte i bilbransjen. Representanter fra avdelinger i Fellesforbundet som jobber opp mot bilbransjen kan også søke.

Tema:

Kommer

Program:

Program sendes ut til deltakerne etter påmeldingsfristen.

Spørsmål:

For spørsmål om konferansens innhold, ta kontakt med Kim Kalsås-Carlsen, 92266543 eller e-post

For praktisk informasjon og påmelding ta kontakt pr. e-post

Påmeldingsfristen er 14. mars 2023

Meld deg på her!