Konferanse

23.05.2023 - 24.05.2023

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Vi inviterer til Bransjekonferanse Logistikk, Havn- og Spedisjon 23.-24. mai 2023 på Quality Airport Gardermoen.

Informasjon om bestilling av flybilletter vil bli sendt ut sammen med opptaksbrev etter at påmeldingsfristen har gått ut. Minner allikevel om at bruk av egen bil og taxi må avklares med forbundet på forhånd, det vil komme mer informasjon om dette.

Praktisk informasjon:

• Fellesforbundet dekker reiseutgifter og oppholdet på hotellet (hotellrom bookes av Fellesforbundet for alle deltakere).
  • Fellesforbundet dekker tapt arbeidsfortjeneste
  • Det benyttes elektronisk reiseregning på kurset/konferansen (informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne)

Målgruppe:

Tillitsvalgte og medlemmer innenfor Logistikk, Havn- og Spedisjon

Tema:

Det endelige programmet er enda ikke klart, tema kommer.

Program:

Program for konferansen vil bli sendt ut til påmeldte.

Spørsmål:

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med Bjørn-Anders Jonassen pr. e-post eller mob. 92012514

For spørsmål om påmelding, ta kontakt pr. e-post

Påmeldingslink kommer!

Påmeldingsfristen er 16. mars 2023