Konferanse

26.04.2023 - 27.04.2023

kl. 10.00 - 13.00

Legg til i kalender

Vi inviterer til Bransjekonferanse Olje 26.-27. april 2023. Konferansen avholdes på Gardermoen.

Det innkalles til bransjekonferanse for klubbledere/tillitsvalgte og medlemmer som er tilknyttet forbundets Oljeavtalene til bransjekonferanse 2023.

Dette gjelder for følgende oljeavtaler med henholdsvis NHI/Norsk Industri og Virke

Praktisk informasjon:

• Fellesforbundet dekker reiseutgifter og oppholdet på hotellet (hotellrom bookes av Fellesforbundet for alle deltakere).
  • Fellesforbundet dekker tapt arbeidsfortjeneste
  • Det benyttes elektronisk reiseregning på kurset/konferansen (informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne)

Målgruppe:

Det er satt av 15 plasser for bransjen og med din deltakse kan du medvirke til disse plassene fylles.

Plassene er forbeholdt medlemmer i bransjeområdet, og som vist til over det er 15 plasser til disposisjon. HUSK det er først til mølla prinsippet som gjelder også for sittende bransjeråd, så her må alle være raske med påmelding.

Tema:

Kommer

Spørsmål om konferansen:

Har du spørsmål om konferansen ta kontakt med Morten Børke på
e-post eller på mobil 97071563.

Dersom du har spørsmål om påmelding ta kontakt pr. e-post

Påmeldingsfristen er 20. mars 2023

Meld deg på her!