Konferanse

08.05.2023 - 09.05.2023

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Vi inviterer til Konferanse for VTA-overenskomsten , 8. – 9. mai 2023 på Gardermoen.

Informasjon om bestilling av flybilletter vil bli sendt ut sammen med opptaksbrev etter at påmeldingsfristen har gått ut. Minner allikevel om at bruk av egen bil og taxi må avklares med forbundet på forhånd, det vil komme mer informasjon om dette.

Praktisk informasjon:

• Fellesforbundet dekker reiseutgifter og oppholdet på hotellet (hotellrom bookes av Fellesforbundet for alle deltakere).
  • Fellesforbundet dekker tapt arbeidsfortjeneste
  • Det benyttes elektronisk reiseregning på kurset/konferansen (informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne)

Målgruppe:

Målgruppe for denne konferansen er tillitsvalgte og ansatte i VTA-bedrifter og ansatte i avdelinger som arbeider med organisering av VTA-ansatte.

Tema:

Det endelige programmet er enda ikke klart. Temaer kommer.

Program:

Program for konferansen vil bli sendt ut til påmeldte.

Spørsmål:

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med Rune Hantho mob. 90595170 eller e-post

For spørsmål om påmelding, ta kontakt pr. e-post

Påmeldingsfristen er 27. mars 2023

Meld deg på her!