Ny i Fellesforbundet for Boreal Finnmark

20.02.2023 - 21.02.2023

kl. 13.00 - 13.00

Legg til i kalender

Målgruppe: Nye medlemmer innafor Boreal buss i Finnmark.

Fellesforbundet Transport Nord har den glede av å invitere tillitsvalgte i Boreal-klubben Finnmark - kurset "Ny i Fellesforbundet"
Et kurs hvor Fellesforbundet blir introdusere og hvordan forbundet er bygget opp fra klubb - avdelinger - hovedkontor - regionkontor. Samt forskjellen fra å være NTF og nå i Fellesforbundet.

Kostnad: Kurset er gratis.

Tapt arbeidsfortjeneste:Søk arbeidsgiver om permisjon med lønn. For de som ikke får dette dekket av arbeidsgiver kan det gis stipend etter AOF sine satser, for tiden kr 162/time skattefritt, når arbeidsfortjeneste dokumenteres fra arbeidsgiver.

Reisekostnader: Dekkes etter AOFs satser som er: kr 3/km, eller etter offentlig kommunikasjon. Passasjertillegget er for tiden kr 0,50/km.

Støtte til barnepass:
Det er mulig for støtte til barnepass hvis det er et behov for å kunne delta på kurs. Ta kontakt med AOF dersom du trenger søknadsskjema.

Påmeldingsfrist: 6. februar 2023

Kontaktperson for kurset: Bjørn Tore Bråten/btb@fellesforbundet.org