Konferanse

13.09.2023 - 14.09.2023

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Velkommen til organisasjonskonferansen 2023! Årets konferanse vil finne sted på Quality Hotel Oslo Airport, Gardermoen 13. – 14. september.

Målgruppe/Tema:

Fellesforbundets organisasjonskonferanse er årets største møteplass for ansatte og frikjøpte/hel- og deltidsvalgte i avdelingene. Programmet vil bestå av aktuelle temaer. Det er en programgruppe med folk fra organisasjonsavdelingen og fra lokale avdelinger som setter programmet sammen. Målet er å få et program som gir plass til saker forbundsledelsen ønsker å informere og få innspill på, og saker som folk fra avdelingene spiller inn.

Vi forutsetter at de som får lønn fra avdelingen ikke trekkes for tapt arbeidsfortjeneste.

Praktisk informasjon:

• Fellesforbundet dekker reiseutgifter og oppholdet på hotellet (hotellrom bookes av Fellesforbundet for alle deltakere).
  • Det benyttes elektronisk reiseregning på kurset/konferansen (informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne)

Endelig program kommer senere (etter sommerferien).

Spørsmål:

For praktiske spørsmål, ta kontakt pr. e-post

Påmeldingslink kommer!