Hopp til hovedinnhold
Kurs

Organiseringskurs level 2

Clarion Hotel Stavanger [Se i kart]

07.11.2023 - 10.11.2023

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Lær mer om hvordan vi blir bedre på å få aktive medlemmer og bygge aktive klubber. Vi inviterer til Organiseringskurs level 2 (for deg som jobber hovedsakelig med organisering i avdeling). Kurset starter tirsdag 7. november, kl. 11.00 og avsluttes fredag 10. november, kl. 14.00

Målgruppe:   

Målgruppa for kurset er dere som jobber med, eller er frikjøpt for, å jobbe med organisering i en av Fellesforbundets avdelinger. Det er en forutsetning for å delta på dette kurset at man har vært med på kurset organisering level 1 (også kalt «faglig påfyll for ansatte og valgte i avdelingene»). 

Tema:   

Kurset vil i stor grad bygges opp rundt organiseringsprosjekter dere jobber med til daglig. Alle deltakerne skal sende inn en beskrivelse av bedriften/bransjen/annet dere vil bruke på kurset på forhånd. Det kan være et sted dere sliter med å organisere opp, en klubb som ligger i dvale eller noe annet som gjør at dere gjerne vil diskutere med andre, og få råd og ideer for å komme videre. 

I tillegg kommer vi til å ha innledninger og diskusjoner om hvordan man kan organisere i bedrifter hvor folk jobber spredt, og hvordan man må jobbe planmessig med klubber for å opprettholde aktivitet og medlemsmasse. 

Praktisk informasjon:   

  • Fellesforbundet dekker reiseutgifter og oppholdet på hotellet (hotellrom bookes av Fellesforbundet for alle deltakere).  
  • Flybilletter bestilles når opptaksbrevet er mottatt (informasjon om dette i opptaksbrevet som sendes ut noen uker før kursstart)
  • Det betales ikke tapt arbeidsfortjeneste for kurset og vi forventer at ansatte i avdelingen beholder sin lønn under oppholdet. 
  • Det benyttes elektronisk reiseregning på kurset/konferansen (informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne) 

Program:  

Program for kurset vil bli sendt ut til påmeldte.  

Spørsmål:

Spørsmål om kurset rettes til Kjetil Larsen, e-post
Dersom du har andre spørsmål, ta kontakt pr. e-post

Påmelding

Påmeldingsfrist 1. september 2023

Meld deg på her!