Hopp til hovedinnhold
Kurs

Organisering for ansatte og valgte i forbundet

Scandic Helsfyr, Oslo [Se i kart]

14.06.2023 - 15.06.2023

kl. 10.00 - 16.00

Legg til i kalender

Vi inviterer til Organisering for ansatte og valgte i forbundet med oppstart onsdag 14. juni, kl. 10.00 og avslutning torsdag 15. juni, kl. 16.00 på Scandic Helsfyr i Oslo.

Det er Kjetil Larsen i Organisasjonsavdelingen sentralt som er kursleder. De har jobbet med å trene org.arb. i forbundet (og andre forbund) i flere år. Det er nå viktig at denne måten og tenke på, og metodikken og tilnærmingen, som brukes i flere og flere avdelinger også blir kjent og brukt av ansatte i forbundet. Det er lurt å ha samme forståelse gjennom hele organisasjonen.

Praktisk informasjon:  

  • Fellesforbundet dekker reiseutgifter og oppholdet på hotellet (hotellrom bookes av Fellesforbundet for alle deltakere). 
  • Det benyttes elektronisk reiseregning på kurset/konferansen (informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne) 
  • Flybilletter bestilles når opptaksbrevet er mottatt (informasjon om dette i opptaksbrevet)
  • Det betales ikke tapt arbeidsfortjeneste for kurset. Kontering for kurset er 45-45-AVDEL

Målgruppe:

Ansatte i forbundets administrasjon sentralt eller i region, som jobber med å engasjere å få med seg andre, eller skal gi råd til andre som skal få med seg folk (det vil vel si nesten alle?).

Tema:

Bli bedre til å få andre engasjert i det du gjør i forbundet! På dette kurset skal vi jobbe med de grunnleggende metodene for organisering. Etter kurset skal du ha fått mer kunnskap om hvordan vi får med oss folk og får dem til å føle eierskap til det målet vi vil nå, enten det er for eksempel et tariff/bransjeråd, et konsernutvalg, en lokal avdeling eller en klubb.

Vi skal også sette av nesten en dag til å se på hvordan vi kan gjøre en sak til en kampanje – stor eller liten. Her kan deltagerne gjerne ha med seg ting de jobber med som vi kan ta utgangspunkt i, og jobbe videre med på kurset.

Spørsmål:

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med Kjetil Larsen pr.
e-post eller mob. 951 21 541

For spørsmål om påmelding, ta kontakt pr. e-post

Kurset er fulltegnet og påmelding er derfor stengt før fristen!