Konferanse Oljeavtalen

04.03.2024 - 05.03.2024

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Vi inviterer til konferanse for Oljeavtalen mandag 4. mars til tirsdag 5. mars i Fellesforbundets lokaler i Sundtkvartalet i Oslo.

Målgruppe:

Konferansen gjelder for alle som er ansatt og omfattet av overenskomstene Oljeavtalen med NHO/NI, og Oljeavtalen med VIRKE.

Tema:

• Hva skjer i bransjen
  • Mellomoppgjøret 2023
  • Tariffoppgjøret 2024
  • Utvalgsarbeid omfangsbestemmelsen

Praktisk informasjon:

• Fellesforbundet dekker reiseutgifter og oppholdet på hotellet (hotellrom bookes av Fellesforbundet for de deltakerne som trenger det).
  • Flybilletter bestilles når opptaksbrevet er mottatt (informasjon om dette i opptaksbrevet som sendes ut noen uker før kursstart)
  • Det benyttes elektronisk reiseregning på kurset/konferansen (informasjon om dette vil bli sendt ut til deltakerne)
  • Fellesforbundet dekker tapt arbeidsfortjeneste (får tilsendt skjema som fylles ut og leveres med reiseregningen)
  • Kurset er gratis for medlemmer

Program:

Program for konferansen vil bli sendt ut til påmeldte.

Spørsmål:

For praktiske spørsmål, ta kontakt pr. e-post

Har du spørsmål om konferansen, ta kontakt med Morten Børke pr.
e-post eller mob. 970 71 563

Påmeldingsfristen er 19. februar 2024