Konferanse

08.11.2022 - 09.11.2022

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Tariff- /bransjeråd Bil inviterer tillitsvalgte i bilbransjen til bransjekonferanse på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, 8. – 9. november 2022.

Fellesforbundet dekker reise/overnatting og tapt arbeidsfortjeneste.

Bransjekonferansen vil vi blant annet gjennomgå de vesentligste endringene fra Tariffoppgjøret 2022.

Målgruppe:

Tillitsvalgte i bilbransjen. Representanter fra avdelinger i Fellesforbundet som jobber opp mot bilbransjen kan også søke.

Tema:

Dette vil være hovedtemaene for konferansen:

Etter Hovedoppgjøret 2022:

• Organisering i, og rekruttering til bilbransjen.
  • Fagskole og videreutdanning i bilbransjen.
  • medbestemmelse og bedriftsdemokrati.
  • Dagsing / Gå-sakte aksjon
  • Eksterne innledere om seriøsitetsbygging i bransjen.

Praktisk informasjon:

Program sendes ut til deltakerne etter påmeldingsfristen.

Informasjon om bestilling av flybilletter vil bli sendt ut sammen med opptaksbrev etter at påmeldingsfristen har gått ut. Minner allikevel om at bruk av egen bil og taxi må avklares med forbundet på forhånd- du kan svare på spørsmål om dette ved påmelding.

Spørsmål:

For spørsmål om konferansens innhold, ta kontakt med Kim Kalsås-Carlsen, 92266543 eller e-post

For praktisk informasjon og påmelding ta kontakt pr. e-post

Påmeldingsfristen er 11. oktober

Meld deg på her!