Konferanse

10.11.2022 - 11.11.2022

kl. 10.00 - 13.00

Legg til i kalender

Konferansen avholdes på Quality Hotel Oslo Airport som ligger på Gardermoen, og starter 10 november kl. 10:00 og avsluttes 11 november kl. 13:00. Fellesforbundet dekker reiseutgifter og oppholdet på hotellet.

Det innkalles til bransjekonferanse for klubbledere/tillitsvalgte og medlemmer som er tilknyttet forbundets miljøavtaler til bransjekonferanse 2022.

Dette gjelder for følgende avtaler Miljøoverenskomsten MEF, Miljøbedrifter i Norge NHO/NI og KS bedrifter for konkurranseutsatt næring.

Det er satt av 30 plasser for bransjen og med din deltakse kan du medvirke til disse plassene fylles.

Plassene er forbeholdt medlemmer i bransjeområdet, og som vist til over det er 30 plasser ril disposisjon inklusiv bransjerådet. HUSK det er først til mølla prinsippet som gjelder også for sittende bransjeråd, så her må alle være raske med påmelding.

Tema:

• Landsmøte 2023
  • Lønnsutvikling for bransjen
  • Etter og videreutdanning innen bransjen, fagbrev.
  • Rekrutering/organisering/utvikling av klubber
  • Konsernarbeid

Spørsmål om konferansen:

Har du spørsmål om konferansen ta kontakt med Ole Einar Adamsrød på
e-post eller på mobil 926 35 335.

For spørsmål om påmelding ta kontakt pr. e-post

Påmeldingsfristen er 29. september

Meld deg på her!