Faglig tillitsvalgt kurs 4 Vestlandet

11.11.2022 - 14.11.2022

kl. 10.00 - 15.00

Legg til i kalender

Målgruppen er tillitsvalgte som har tatt Faglig tillitsvalgt kurs 1 og 2 Kurset er gratis for medlemmer.

Kurset vil gi deg gi deg god kunnskap på hvilke rettskilder som kan brukes og tolkning. Du vil kunne sette opp en korrekt saksfremstilling til avdelingen og forbundet. Forskjell på kollektiv og individuell arbeidsrett, samt stillingsvern, arbeidstid, yrkesskade og bedriftens styringsrett.

Alle søkere må be om tapt arbeidsfortjeneste hos sin arbeidsgiver. For de som ikke får dette dekket gis et stipend på kr. 157 pr. time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres fra arbeidsgiver. Reisekostnader dekkes etter AOFs satser som er kr. 3/km eller offentlig kommunikasjon. Passasjertillegget er kr 0,50/km.

Kan melde dere på kurset til: vibeche.deinboll@fellesforbundet.no eller link under til AOF.