Faglig tillitsvalgt 1 - Trøndelag, Møre og Romsdal

26.09.2022 - 29.09.2022

kl. 10.00 - 15.00

Legg til i kalender

Målgruppe: Tillitsvalgte og medlemmer i Fellesforbundet i Trøndelag, Møre og Romsdal Innhold: Kurset tar for seg Arbeidsmiljøloven, Hovedavtalen, rettigheter og plikter som tillitsvalgt og Fellesforbundet som organisasjon. Kurset gir innblikk i rettskilder og annen relevant kunnskap som er nyttig for deg som tillitsvalgt og i møteledelse. Det vil bli kort info fra LO favør og ungdomsarbeidet i Fellesforbundet.

Kurspris

Gratis for medlemmer

Tapt arbeidsfortjeneste

Søk arbeidsgiver om permisjon med lønn. For de som ikke får dette dekket lønn av egen arbeidsgiver kan det gis stipend etter AOF sine satser, for tiden kr 157/time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres fra arbeidsgiver.

Reisekostnader

Dekkes etter AOF sine satser, for tiden kr 3/Km, eller etter offentlig kommunikasjon

Passasjertillegg er for tiden kr 0,50/Km

Påmeldingsfrist 1. august 2022

Link påmelding: https://www.aof.no/kurs/fellesforbundet-faglig-tillitsvalgt-modul-1-lover-og-avtaler-ftv-1/?site=1

Spørsmål om kurset: Knut Erik Brevik knut.erik.brevik@fellesforbundet.org mobil 95104392

Meld på kurset allerede dag!

Påmeldingsfrist 1. august 2022

Påmelding her!