Felles overenskomstkurs Vestlandet

30.05.2022 - 31.05.2022

kl. 09.00 - 15.00

Legg til i kalender

Vi kjøret et kurs felles for 8 overnskomster i Fellesforbundet. Godsavtalen - Industrioverenskomsten - Havbruksoverenskomsten - Fellesoverenskomsten for byggfag - Overenskomst for serigrafiske bedrifter - Overenskomnst for trykkerier og grafiske bedrifter - Havn og terminal overenskomsten - Biloverenskomsten Kurset er gratis for medlemmer

Kurset gir en innføring i forståelsen av overenskomstene og hvordan bruke dem i arbeidslivet. De viktigste bestemmelsene og oppbyggingen.

Vi kjører noe felles og deler oss i grupper etter ønsket overenskomst.

Alle søkere må be om tapt arbeidsfortjeneste hos sin arbeidsgiver. For de som ikke får dette dekket gis et stipend på kr. 157 pr. time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres fra arbeidsgiver. Reisekostnader dekkes etter AOFs satser som er kr. 3/km eller offentlig kommunikasjon. Passasjertillegget er kr 0,50/km.

Kan melde dere på kurset til: vibeche.deinboll@fellesforbundet.no eller link under til AOF.