Fellesskapsuken på Sørmarka

12.09.2022 - 16.09.2022

kl. 11.00 - 14.00

Legg til i kalender

Vi inviterer til Fellesskapsuken på Sørmarka 12.-16. september 2022. Har du som er tillitsvalgt eller veileder i forbundet ditt lyst til og behov for en felles samling på tvers av forbundsgrensene? Bli med på lærerike dager på Sørmarka, et flott konferansesenter en halvtimes kjøring fra Oslo – i retning Enebakk.

Fellesskapsuka i uke 37 er et samarbeid med LO. Fellesskapsuka består av 7 ulike MoTo-kurs for medlemmer og tillitsvalgte, samt et Pedagogisk Forum for veiledere i forbundene. Hvert kurs er på 17 timer over 2,5 dag, fra mandag til onsdag, eller onsdag til fredag. Felles samlinger på ettermiddagene og kveldene – med gode samtaler og kulturelt påfyll. AOF videresender din søknad til ditt forbund. Dersom din søknad innvilges dekker forbundet kursavgift, reise- og oppholdsutgifter og eventuell tapt arbeidsfortjeneste etter AOFs satser.

• Engelsk for tillitsvalgte.
  • Grunnleggende arbeidsrett
  • Samfunnspåvirkning
  • Stressmestring for tillitsvalgte
  • Pedagogisk forum for veiledere.

Påmeldingsfrist er mandag 13. juni.

Meld deg på her