LO Felles ungdomskurs , Trøndelag, Møre og Romsdal

04.11.2022 - 06.11.2022

kl. 16.00 - 14.00

Legg til i kalender

Målgruppe: Medlemmer under 30 år, gjerne nye medlemmer Innhold: Er du under 30 år og medlem av Fellesforbundet? Ønsker du å vite mer om hva Fellesforbundet jobber med for deg som medlem? Har du lyst til å vite mer om hvordan du som medlem kan påvirke forbundet? Da er dette kurset for deg!

Kurset er for alle unge i LO sine forbund. Det vil bli en lærerik og hyggelig helg med mye sosial aktivitet. Kurset vil gi deg en grunnleggende innsikt i hvordan forbundet er bygd opp og hvordan forbundets forskjellige deler arbeider. I tillegg får du informasjon om LO Favør.

Kurspris

Gratis for medlemmer

Tapt arbeidsfortjeneste

For de som ikke får dette dekket av egen arbeidsgiver gis det stipend etter AOF sine satser, for tiden kr 157/time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres fra arbeidsgiver.

Reisekostnader

Dekkes etter AOF sine satser, for tiden kr 3,00/Km, eller etter offentlig kommunikasjon

Passasjertillegg er for tiden kr 0,50/Km

Frist påmelding 28. september 2022

Link påmelding https://www.aof.no/kurs/fellesforbundet-los-felles-ungdomskurs/?site=1

Meld deg på kurset allerede i dag!

Påmeldingsfrist 28. september 2022

Påmelding her!