Riksavtalen

10.10.2022 - 11.10.2022

kl. 09.00 - 15.00

Legg til i kalender

Kurset gir en innsikt i hvordan avdelingen fungerer i forhold til Fellesforbundet og LO. Kurset er gratis for medlemmer.

Vi går gjennom de mest viktige bestemmelsene i Riksavtalen. Spesielt i forhold til lønn, vaktlister, deltid og ekstrahjelp problematikken. Videre en gjennomgang av Hovedavtalens bestemmelser om drøftingsplikt og tillitsvalgtes rettigheter en viktig del av kurset.

Alle søkere må be om tapt arbeidsfortjeneste hos sin arbeidsgiver. For de som ikke får dette dekket gis et stipend på kr. 157 pr. time skattefritt, når tapt arbeidsfortjeneste dokumenteres fra arbeidsgiver. Reisekostnader dekkes etter AOFs satser som er kr. 3/km eller offentlig kommunikasjon. Passasjertillegget er kr 0,50/km.

Kan melde dere på kurset til: vibeche.deinboll@fellesforbundet.no eller link under til AOF.