Fellesforbundet avdeling 1 Oslo - Akershus

1. Mai arrangementer

Her er en oversikt over 1. Mai arrangementene avdelingen er tilsluttet

KRANSENEDLEGGELSE

Det blir som vanlig kransenedleggelse for Viggo Hansteen og Rolf Wickstrøm, ved bautaen på Årvoll klokka 09:00

Det blir en liten tale fra avdelingens leder og Årvoll skolekorps står for musikken.

1. MAI FROKOST I OSLO KONGRESSENTER.

Det blir servert frokost med underholdning før toget i Oslo fra klokka 09:30.

Sted: Folkets Hus Oslo, sal A

Tove Bøybard står for musikken og Kjartan Fløgstad er dagens taler

Her er en liste over arrangementer som LO arrangerer i våres området.

OSLO

Det tradisjonsrike arrangementet på Youngstorget begynner kl. 11:20 med janitsjarmusikk og appeller ved Pionerstatuen og Fredsmonumentet. Talene fra balustraden starter kl. 11:50. Demonstrasjonstoget begynner å gå ut fra Youngstorget kl. 12:45. Fellesforbundet stiller i bakken utenfor Folkets hus.

Programmet til LO i Oslo kan du lese HER

NEDRE ROMERIKE

13:00 Samling til toget på Torvet i Lillestrøm Leder LO Nedre Romerike Iren Bekkevold Berg
Rødt Silje Kjosbakkken, SV Helen Bjørnøy, Heidi Westbye Nyhus, AP, SP
13:30 Avgang Toget Vi går Solheimsgata, Parkalleen, Storgata, Kirkegata, Jonas Liesgate og rådhuset
14:00 Dørene på Rådhuset åpner. ...
14:10 Taler og appeller fortløpende Hovedtaler rådhuset leder Fagforbundet Mette Nord, ordførerkandidat Lillestrøm AP Jørgen Vik, SV Karin Andersen, nestleder SP Anne Beathe Tvinnereim og Framfylkingen
14:45 Underholdning og grilling

FOLLO

LO I Follo inviterer til en familievennlig 1. mai markering på Rådhusteateret i Ski fra kl 12.00- 14.00.

Ta med familien på 1. mai feiring, her vil det være noe for både liten og stor. Det vil være ansiktsmaling og konkurranser for barna med gratis brus og is. For de voksne vil det være gode appellanter og servering av kaffe og kake.

ASKER OG BÆRUM

programmet finner du på FACEBOOK

Parolene er:

- Ja til Oslo-modellen
- Faste hele stillinger
- Forby bemanningsbransjen
- Stopp velferdsprofitørene

ØVRE ROMERIKE

Programmet i sin helhet finner du på FACEBOOK

Sted: Odden ved Eidsvoll bygningen

Tid: 15:00

Det vil bli kransenedleggelse og apeller