Fellesforbundet avdeling 9 Østre Agder

Nyhetsbrev nr 1 - 21. janaur 2019

1. Fellesforbundets Landsmøte avholdes i oktober. Forslag fra klubbene må være sendt inn til oss i avdelingen senest fredag 12. april - les mer her.
  2. De 19. mars kl. 0900 – 1600 arrangeres årets klubbtillitsvalgtsamling i avdelinga, egen invitasjon/innkalling kommer senere.
  3. Det er kommet nye egenmeldingsregler, (trykk her).
  4. Husk også nye regler om innleie, ikke skriv under noen avtale før dere har gått kurs og/eller snakket med oss i avdelinga. Målet er FLERE faste ansatte i egen bedrift.
  5. En kort oversikt over en del andre nye regler fra og med 1. januar er å finne her.

Flott også om vi kunne fått tips til forbedringer på hjemmesiden vår - særlig den røde boksen om verktøykasse/klubbmappe.

Kurs.
Når/før dere sender kurssøknader så ta en prat med bedriften. Det er store kostnader for medlemmene gjennom kontingenten å delta på kurs, ved ugyldig forfall risikerer deltakeren å måtte dekke kostnadene som påløper med ikke-oppmøte.

En kan søke hvor en vil i hele landet dersom ikke det som er nærmest passer.