Fellesforbundet avdeling 25

Fellesforbundet trapper opp streiken- kynisk spill av NHO

2 447 nye medlemmer på 209 bedrifter innen hotell og restaurant er tatt ut i streik på Riksavtalen. Streikeuttaket innebærer at nye medlemmer vil være i konflikt fra lørdag 30.4 kl. 08.00.

NHO-bedrifter annet uttak

Direktebedrifter annet uttak

Fellesforbundet mener at NHO kynisk bruker pasienter på sykehotellene for å få tvungen lønnsnemd ved å nekte å behandle dispensasjonsøknader. Vi er enig i forbundets syn og mener at slik oppførsel er noe vi trodde var slutt da landet ble sivilisert. Når man tyr til sånne metoder minner det om forholdene i land vi ikke liker å sammenligne oss med. Vi oppfordrer NHO til å ta til vettet og handle i henhold til det som forventes av partene i norsk arbeidsliv. Skammelig NHO!