Fellesforbundet avdeling 43 Øvre Buskerud Fagforening

Meklingsbrudd for byggfagene

Fellesforbundet har i dag meldt brudd i meklingen for byggfagene. 16 400 arbeidstakere i 800 bedrifter er omfattet av meklingen som har utløp tirsdag 5. april kl 24.00.

Dermed er det også meklingsinnspurt for byggfagene som har fire dager på seg for å avslutte meklingen. Det er meldt plassfratredelse for i alt ca. 16 400 organiserte arbeidstakere i ca. 800 bedrifter tilsluttet Byggenæringens Landsforening og bedrifter som Fellesforbundet har direkteavtaler med på Fellesoverenskomsten for byggfag.

Hvis det ikke oppnås enighet om en avtale, vil 16 400 arbeidstakere gå ut i streik fra arbeidstidas begynnelse onsdag 6. april kl 06.00.

Skift og turnusarbeid som er påbegynt før kl 24.00 den 5. april avsluttes senest kl 06.00 6. april.

Liste over NHO-bedrifter

Liste over direktebedrifter

Bli medlem!

Become a member!