Fellesforbundet avdeling 57 Nord-Rogaland

Om oss

Fellesforbundet avd.57 Nord-Rogaland er en samle avdeling som dekker hele Nord-Rogaland. Fellesforbundet organiserer arbeidstakere innen et bredt spekter av yrkesgrupper og er det største forbundet innenfor privat sektor i LO med 150 000 medlemmer på landsbasis. Fellesforbundet avd.57 Nord-Rogaland organiserer blant annet arbeidstakere i jordbruks-/avløserarbeid, gartnerarbeid, skogbruk, tekstil og konfeksjon, ansatte i overnatting -, servering - og cateringvirksomheter på land, havbruk, arbeidstakere i byggeindustrien og innenfor leverandør-, verksted- og teknologiindustrien, arbeidsmarkedsbedriftene, ansatte innen byggfagene, papir- og treforedling, bilmekanikere, flymekanikere og stuere og arbeidstakere som har varig tilrettelagt arbeid.