Fellesforbundet avdeling 65

Årsmøte - Fellesforbundet avd 065 Tirsdag 5. april 2016

Sted: Thon Hotel Kristiansund Klokkeslett: 10.00 til 16.00 Årsmøtedokumentene kan sendes ved forespørsel.

Avdelingens årsmøte holdes tirsdag 05.april 2016 på Thon Hotel Kristiansund kl. 10.00 – etterpå blir det ulike tema- slutt for dagen ca. kl. 16.00

Dagsorden for årsmøtet finner du her, inkludert handlingsplan 2016 og budsjett 2016.

Resten av årsmøtedokumentene kan sendes på e-post ved forespørsel eller hentes på kontorene på Folkets Hus i Molde og i Kristiansund.

Gjest på årsmøtet er Steinar Krogstad - nestleder i Fellesforbundet.

Stand ved LO Favør ved Kim Jelle

Etter selve årsmøtet blir det:

Informasjon om tariffoppgjøret og evt. streik dersom det er blitt det på verkstedoverenskomsten, TEKO, byggfag eller andre overenskomster

LO kongressen 2017

Hvordan forberede/gjennomføre lokale forhandlinger og skrive protokoll. Deles opp bransjevis etter innledning.