Fellesforbundet avdeling 65

Kollektiv reiseforsikring - Fellesforbundet avd 065

Et unikt tilbud til våre medlemmer. Obs, frist for å tegne seg til denne ordningen er 1. desember 2017. Les mer for mer informasjon om ordningen.

Som stolt samarbeidspartner til LOfavør, kan vi tilby medlemmene enda en kjempegod LOfavør-fordel.

Med LOfavør Topp Reiseforsikring er du forsikret på reiser året rundt med inntil 70 dager per reise. Forsikringen gjelder også for din ektefelle/samboer og barn under 20 år, og gjelder uavhengig av om dere reiser sammen eller hver for dere.

Kollektiv reiseforsikring er lønnsomt!

Vi trenger minimum 300 som tegner kollektiv reiseforsikring gjennom Fellesforbundet avd. 065, for å oppnå denne kollektive prisen:

Kr. 998,- pr. år/medlem

**

** Prisen gjelder medlemmer under 67 år. For medlemmer over 67 år gjelder egne priser.

Har du reiseforsikring gjennom Sparebank1 fra før, så overfører vi deg til den kollektive avtalen og ny pris. Eventuelt betalt for mye, vil bli refundert.

Bruk vedlagte påmeldingsblankett og send til avd065@fellesforbundet.org.

Reiseforsikring påmeldingsskjema.

Påmelding er bindende.

For å kunne gjennomføre avtalen er vi avhengig av at minst 500 melder seg på.

Forsikringen leveres av Sparebank 1.

Ved spørsmål, ta kontakt med Knut Erik Brevik:

E-post: knut.erik.brevik@fellesforbundet.org