Fellesforbundet avdeling 65

Ledig stilling som organisasjonssekretær

Da vår kollega skal flytte og begynne i ny jobb, søker Fellesforbundet avd. 065 medarbeider fortrinnsvis til kontoret i Kristiansund. Arbeidsoppgavene består blant annet av saksbehandling, å føre forhandlinger, medlemsservice, rekruttering av nye medlemmer og oppsøkende virksomhet. Søknadsfrist: 03.august 2016. Tiltredelse snarest.

Vi ønsker en kollega med tillitsvalgterfaring, med forhandlingsbakgrunn og organisasjonserfaring.

Du må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, fordel om du kan engelsk og må kunne bruke data som arbeidsverktøy. Du må kunne arbeide selvstendig, være systematisk, utadvendt og ha god samarbeidsevne. Reisevirksomhet må påregnes, og det kreves førerkort og bil til disposisjon.

Vi kan tilby deg utfordrende arbeidsoppgaver, lønn etter Fellesforbundets lønnstabell, gode pensjons- og forsikringsordninger og et godt arbeidsmiljø med muligheter for faglig og personlig utvikling.

Søknadsfrist:  03.august 2016. Tiltredelse snarest.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder Cecilie Søllesvik, telefon 48033155. Søknad med CV sendes:

cecilie.sollesvik@fellesforbundet.org

Bli medlem!

Become a member!
Vi hjelper deg med:

• sentrale lønnstillegg
  • kollektive lokale forhandlinger
  • juridisk bistand ved behov
  • støtte til etterutdanning

...og mye, mye mer