Fellesforbundet avdeling 65

Ny jobb for Kjersti.

Kjersti Hafsås Svensli har sluttet sin jobb i avdelingen og begynt på distriktskontoret til Fellesforbundet

03.09.18

Da er dagen kommet og vår kollega Kjersti Hafsås Svensli har gått videre til nye utfordringer på Fellesforbundets Distriktskontor.

Fellesforbundets Distriktskontor har 2 ansatte sekretærer og ett regionalt verneombud på DK Møre & Romsdal, hvilket igjen er en del av ADK Midt-Norge som har 12 ansatte.

Vi i avdelingen har hatt glede av å ha denne sprudlende, dedikerte og omtenksomme jenta som vår kollega siden 2013, og ønsker henne all lykke til med nye utfordringer på distrikskontoret for Møre & Romsdal.

En litt vemodig dag for Kjersti når hun plukker ned sitt navneskilt og rydder ut av kontoret hun nå forlater, vi må jo gi henne litt dårlig samvittighet oppi det hele også

Uansett så skal hun vite at vi har satt pris på hennes engasjement og smittende gode humør de årene hun har jobbet hos oss.

Fellesforbundet avd065