Fellesforbundet avdeling 74 Nord-Hålogaland

Endre avdeling

Enorm interesse for kurs!

bilde til nyhetssak

I dag var vi nødt til å stenge påmeldingsskjemaet flere timer før tiden. Det var rett og slett en alt for stor pågang av medlemmer som ønsket å melde seg på kurset som hadde påmeldingsfrist i dag.

Det har etter hvert begynt å feste seg som en tradisjon her i avdelinga, at vi setter opp et kurs om arbeidstidsbestemmelser i juni måned.
Vi har hvert år, de to siste årene, hatt en god mengde deltakere på kurset. Mye takket være en suveren foreleser, nemlig Frode Samuelsen.
Han er advokat av yrke, og om en skal sette sin lit til de som kan uttale seg om slik så går han for å være en meget dyktig sådan.
Det er i alle fall sjelden å oppleve en advokat med et så stort pedagogisk talent som det Frode viser.
Også LO-skolen bruker Frode som foreleser på flere tema.

I år har trykket av medlemmer som ønsker opplæring i arbeidstidsbestemmelser vært over all forventning, og vi hadde 34 påmeldte før kl 1200.
Dette antallet er egentlig langt over smertegrensen for hva vi ser er fornuftig å ha i salen under et slikt kurs, men vi skal gjøre det vi kan for å finne plass til alle.

Vi beklager samtidig ovenfor de medlemmene som møter et stengt påmeldingsskjema.
Selv om det er en laber trøst kan vi opplyse om at vi mest sannsynlig vil komme til å gjenta dette kurset til neste år også.

I mellomtiden er det bare å ta en titt på kalenderen vår, og melde seg på noen av de andre kursene vi setter opp.