Fellesforbundet avdeling 74 Nord-Hålogaland

Nye medlemmer trenger kursing!

Avdelinga vår har i løpet av de siste 6 månedene fått godt over 250 nye medlemmer! Vi er overmåte godt fornøyd med at så mange har innsett viktigheten av å være organiserte, men ser også utfordringen med å sørge for at disse nye fagforeningskameratene våre får så god info som mulig om Fellesforbundet.

Derfor har vi, på forholdsvis kort varsel, valgt å sette opp et eget kurs, skreddersydd for de av våre medlemmer som er helt ferske, og som kunne tenkt seg å få vite litt mer om hva kontingentpengene går til.

Allerede 19. mars går det et dagskurs av stabelen i Tromsø, og alle våre nyeste medlemmer får egen invitasjon pr e-post.

Forhåpentligvis får vi en hel gjeng med vitebegjærlige og kunnskapstørste folk på kurset, slik at vi alt ligger til rette for at vi når målet med å skape engasjement og godt gammeldags fagforeningskameratskap blant deltakerne.

Les mer om kurset i vår kurskalender, og meld deg gjerne på om du ser at kurset passer for deg!