Fellesforbundet avdeling 74 Nord-Hålogaland

Utsatt på grunn av tariffoppgjøret

Brudd i meklingen i frontfagene får følger for det daglige arbeidet i vår avdeling.

I neste uke, uke 14, var det planlagt at vår organisasjonsarbeider skulle på en runde med bedriftsbesøk i Midt-Troms. Det var også satt opp kurs, "Ny i Fellesforbundet", onsdag 6. april.
Men som følge av at vi står i fare for å få en konflikt/streik i frontfagene ser vi oss nødt til å utsette planene våre for hele uken.

En konflikt medfører en markant økning i arbeidsmengde for avdelinga, og vi vil ha behov for å frigjøre all den kapasitet vi har tilgjengelig for å kunne fokusere fullt ut på de arbeidsoppgavene som kan komme.

Vi vil komme tilbake med nye datoer, så snart ting har roet seg litt i forbindelse med tariffoppgjøret.
Sjekk vår kalender for å holde deg oppdatert.