Fellesforbundet avdeling 74 Nord-Hålogaland

Ny organisasjonsarbeider!

Nå har vi endelig fått økt bemanninga!

Etter lang tids søken fikk vi den etterlengtede bemanningsøkninga.

Vi er meget takknemlige for at Henning Bråten takket ja til jobben som organisasjonsarbeider hos oss.

Henning har lang erfaring fra fagbevegelsen etter flere år som klubbleder i Gruveklubben Nordens Klippe, og flere verv i blant annet LO Finnmark, Norsk Arbeidsmandsforbund, Handel og Kontor og Fellesforbundet avd 74. Han har også vært ansatt en tid som ungdomssekretær for LO Finnmark.

Henning er, tross sine unge 35 år, allerede godt skolert i fagbevegelsens ideologi og virke, men vi har fått signaler om at han ikke er fremmed for tanken på ytterligere skolering for å gjøre seg best mulig istand til å ivareta våre medlemmers interesser.
Han vil ha som arbeidsoppgave å bistå våre medlemmer og tillitsvalgte med å forbedre sine lønns- og arbeidsvilkår. Han har kontorsted på Kirkenes der han har hus og familie, men vil virke i hele vårt område av Troms, Finnmark og Svalbard.

Vi vet at Henning er en pålitelig, dyktig og arbeidssom kar, med mye humor og godt humør, og vi ser virkelig frem til videre arbeid sammen.

Velkommen skal du være, og lykke til!

Kontaktinfo til Henning finner du her