Fellesforbundet avdeling 108 Innherred Fagforening

Medlemstilbud i Årebjørnen

Avdeling 108 har kjøpt egen leilighet i Årebjørnen. Leiligheten leies ut rimelig og kan benyttes av alle medlemmer i avdelingen.

Årebjørnen er området i Åredalen som har utviklet seg mest i løpet av de siste årene. På toppen er det nye eksklusive hotellet Copperhill med 2 restauranter. Heissystemet er sammenhengende slik at man lett kan bevege seg til alle løyper uten hjelp av bil.

Vinteren 2013-2014 var det en stor investering i nye stolheiser som har medført en betydelig kapasitetsøkning og en raskere måte og komme til og fra sentrum i Åre.

Sentrusområdet i Bjørnen har i tillegg oppkjørt lysløype med mange lengdealternativer fra 2 til 15 km. Det finnes supermarked, kafe, skiutleie og Årebjørnens skisenter.

Det er merkede stier opp til Åreskutan mv.

Leiligheten har fantastisk utsikt over Åredalen. Den har åpen kjøkkenløsning, stue med peis og utgang til sørvendt terasse. Detn inneholder tre doverom med til sammen 6 sengeplasser. Badet har gulvvarme og badstu.

Her finner du alt du trenger. Leiligheten er godt utstyrt med bilvei helt frem, egen garasjeplass og parkering, innlagt strøm/vann, tv, radio. Kjøkken er godt utstyrt med kjøleskap/fryser, kaffetrakter, microbølgeovn, vaskemaskin etc. Det er dyner/ puter tilgjengelig, men sengeklær må medbringes.

PRISE FOR OVERNATING:

Mandag - Fredag, 400,- pr. natt.

Fredag - Lørdag, 500 pr. natt.

Ta kontakt med avdelingskontoret for påmelding / interesse.

TLF: 90263298

E-post: anita.solbakken@fellesforbundet.org

Dersom flere påmeldinger til samme helg foretas loddtrekning torsdag uken før. Utleie mandag - fredag er det førstemann til mølla.. Vinter og påskeferie deles i flere perioder.