Fellesforbundet avdeling 108 Innherred Fagforening

Lærlingepatrulje i Nord-Trøndelag

For første gang i Nord-Trøndelag arrangerer vi lærlingepatrulje. Patruljen skal gjennomføres i tiden 25.-28.september 2017 og arrangeres i samarbeid med Elev og Lærlingeombudet i fylket. Har du lyst til å delta?

Patruljen kommer til å være i området rundt Namsos mandag 25., Steinkjer tirsdag 26., Verdal, Skogn og Levanger onsdag 27. og Stjørdal torsdag 28.september.

Under patruljen besøkes lærlingene der de jobber. Man går alltid to og to sammen, og det vil bli laget et spørreskjema i forkant som skal fylles ut under besøkene. Spørreskjemaets fokusområde er lærlingenes opplæringssituasjon og informasjon om Fellesforbundet.

Deltakerne vil få opplæring på forhånd. Opplæringen vil bestå av et kveldskurs på LO- senteret på Steinkjer torsdag 21.september kl.16.-20.00. Avdelingen håper at flere av våre unge medlemmer ønsker å være med å patruljere, gjerne hele uka. Dette for å sikre et godt kunnskapsnivå på hver deltaker.

For mere informasjon, ta kontakt med avdelingskontoret på telefon 95156468.

Direkte påmelding: