Fellesforbundet avd. 118 Hardanger Sunnhordland

Enighet ved mekling.

Publisert 04.04.2018 kl. 14:06

Streik for tariffavtale i Norse Production

Norse Production nektar å inngå tariffavtale med sine tilsette. Difor har no 69 av Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) sine medlemmar vore i streik sidan 8.september.

Publisert 05.10.2017 kl. 11:19

Bruk stemmeretten

Høyre og FrP har levert det de lovte: mindre makt til fagbevegelsen. Valget er vår sjanse til å kreve den tilbake. Her er fire grunner til at du som fagorganisert bør velge side og bruke stemmeretten din:

Publisert 11.09.2017 kl. 08:22

Visste du dette om innboforsikringen din?

Er du medlem i et LO-forbund kan du være obligatorisk dekket av LOfavør Kollektiv hjemforsikring. Men hva inneholder den egentlig og er husforsikring det samme? Få svaret på dette og flere ting du kanskje lurer på om innboforsikringen din.

Publisert 23.12.2016 kl. 12:37

De ansatte fikk tariffavtale!

De ansatte ved Bu Bygg i Odda har nå fått tariffavtale med bedriften! Dette er klart etter at distriktssekretær Geir Olsen i dag undertegnet en avtale med bedriften. Dermed blir den varslede streiken mandag avblåst.

Publisert 14.09.2016 kl. 12:06

Jobb for å få flere lærlinger!

- Jeg vil oppfordre alle medlemmer og tillitsvalgte til å jobbe aktivt i egen bedrift for å få inn flere lærlinger. Ikke bare trenger vi flere faglærte, men vi ser jo at det går hundrevis av ungdommer som ikke har fått en lærlingeplass og som håper på å få en sjanse. Denne oppfordringen kommer fra Fellesforbundets leder Jørn Eggum.

Publisert 14.09.2016 kl. 09:31

- Gledelig at Castbergfeltet bygges ut

Statoil la i dag fram program for konsekvensutredning av Johan Castbergfeltet utenfor Finnmark. -Det er svært gledelig at utbyggingen av Castbergfeltet nå endelig ser ut til å bli realisert. Dette viser mulighetene som ligger i Barentshavet, sier forbundsleder Jørn Eggum i Fellesforbundet.

Publisert 13.09.2016 kl. 10:09

Nye permitteringsregler påvirker ikke AFP-rettigheter

Fra 1. juli 2016 endret Regjeringen permitteringsreglene og utvidet perioden med dagpenger til 52 uker. Rettighetene til AFP påvirkes ikke av endringen, da regelverket forholder seg til den til enhver tid gjeldende permitteringslønnsloven med tilhørende forskrift.

Publisert 06.09.2016 kl. 12:24

Enighet for Havbruksoverenskomsten!

Det blir ingen streik for Fellesforbundets medlemmer som går på Havbruksoverenskomsten. Partene har blitt enige om et anbefalt forslag, og medlemmene som det var meldt plassfratredelse for, skal gå på jobb som normalt torsdag morgen.

Publisert 01.09.2016 kl. 05:07