Fellesforbundet avdeling 250 Hotell, Restaurant og Reiseliv

1. mai i Trondheim!

Vi oppfordrer alle streikende i Trondheim til å gå i 1. mai-tog i Trondheim på søndag. Istedenfor å stå streikevakt, kan man heller bruke dagen til å gå i tog og være sosial og ta litt velfortjent fri!

På torget vil streikeleder Børge Ånesen holde appell for de fremmøtte og vi håper på at så mange streikende som mulig blir med. Vi håper flest mulig stiller i dress og bunad. Alle tar med streikevest hvis dere har for å ha det på under toget.

Etter arrangementet på torget, håper vi mange ønsker å være litt sosial på Britannia.

Kvelden før, den 30. april, arrangerer LO i Trondheim i Fagforbundets lokaler i Munkegata 17. Yngve Hågensen skal holde tale og vår egen Siril Monteiro skal holde streikeappell.

Et bra tilbud for de som ønsker det. Arrangementet starter klokka 18:00.

Vel møtt og god streik!